Nem hverdag - stærkt fællesskab

I Nærheden er det nemt at få hverdagen til at fungere med transport, arbejde, skole og fritid – og nemt at være sammen med andre og dyrke fælles interesser.

Nærheden bliver en tæt bydel med intime byrum og en god blanding af boliger, institutioner, idrætsfaciliteter, butikker og kontorerhverv. De blandede byfunktioner skaber liv i byen både dag og aften og gør den tryg at færdes i.

Alle boliger i Nærheden får et mindre privat udeareal i form af en have, altan eller tagterrasse. Samtidig bliver der lagt stor vægt på fælles byrum og fælles faciliteter som fx udekøkken, byhave og det grønne parkstrøg ’Loopet’. 

 

Nemt at mødes og dyrke fælles intreresser

Hedehusene kan allerede i dag byde på en lang række faciliteter som fx dagligvare- og specialbutikker, bibliotek, idrætspark og tennishal. I Nærheden finder man et helt nyt center for springgynmasitik og i 2021 står en visionær ny skole klar, som udvikles i samarbejde med LEGO Education. Til skolen tilknyttes desuden et advisory board med repræsentanter fra nogle af Danmarks største virksomheder.

Den nye skole bliver ikke kun for skoleelever, men kommer også til at rumme fællesfaciliteter, som Nærhedens beboere kan benytte.

 

Nemt at komme rundt

I Nærheden er alle tæt på indkøb, skole, institutioner, fritidsaktiviteter og natur. Mange af de vigtigste knudepunkter kan nås via Loopet - det grønne parkstrøg, der forbinder Nærheden med Hedehusene via to underføringer under jernbanen. Loopet, som er forbeholdt gående og cyklister, bliver indrettet med grønne by-rum og forskellige aktivitetszoner. Når storbyen kalder, kan man komme til København på 20 minutter med tog fra Hedehusene Station. Og er det naturen som trækker, er der kun få hundrede meter til Naturpark Hedeland, som lokker med utallige fritidstilbud, som fx ski-bakke, amfiteater, ridebaner, løbe- og cykelruter.

En aftale mellem NærHeden P/S og Letsgo sikrer, at der er delebiler til rådighed i Nærheden så snart de første familier er flyttet ind. Læs mere om aftalen her.

Læs mere om Nærhedens placering her