Tæt på by og natur

Nærheden grænser op til Hedehusene Station, hvorfra man kan komme til Københavns Hovedbanegård på 20 minutter med regionaltog. Få hundrede meter fra Nærheden ligger Naturpark Hedeland.

Nærheden ligger i Hedehusene - mindre end 30 km fra Rådhuspladsen i København. Bydelen grænser op til Hedehusene Station, hvorfra der kun er 20 minutter med regionaltog til Københavns Hovedbanegård. I bil er man hurtigt på Holbækmotorvejen og Ring 5.

  

Nær naturen

Nærheden ligger kun få hundrede meter fra det 15 km2 store natur- og fritidsområde Hedeland, der byder på en lang række fritidsaktiviteter som ridning, cykling, golf og skibakke samt veterantog, udendørs amfiteater og meget andet. Endelig er der mindre end 10 km fra Nærheden til Roskilde Fjord.

Byudviklingsområdet
NærHedens område, der svarer til mere end 100 fodboldbaner (65 hektar), består af et tidligere industriområde, et kuperet landbrugsareal og et naturområde med søer. Naturområdet Sejlbjerg Mose vil blive bevaret for at skabe grøn kvalitet og herlighedsværdi i den nye bydel.

Se fotos fra området her: