De første familier er flyttet ind

De 24 første familier har overtaget deres spritnye rækkehuse i Nærheden.

Flyttebilerne kørte i pendulfart på Kongelysvej hele formiddagen torsdag den 15. marts, hvor der var aflevering af hele den første – udsolgte – etape af Solrækkerne.

Fra de første beboere trillede ind kl. 8.30 gik der kun få timer før byggepladsen var omdannet til beboelsesområde med blomsterkrukker, flag og livlig trafik ud og ind af de nye sortmalede døre.

En af de glade nye boere er Rosa, som for øvrigt var den allerførste til at købe sig ind i Solrækkerne ”Jeg er bare glad. Det er ligesom juleaften da jeg var barn”, udtalte hun efter endelig at have indtaget hjørnehuset.

Også på NærHedens kontor var begejstringen stor.

”Vi har jo arbejdet længe på at skabe gode rammer for mennesker, så vi glæder os ubeskriveligt meget over, at Nærheden nu har fået sine første beboere. Jeg håber, de bliver glade for at være her, og at de vil benytte de faciliteter, vi har forberedt i form af udekøkken, delebiler, fælleslokaler mm.”, siger direktør Ole Møller fra NærHeden P/S.

Anden og sidste etape af Solrækkerne står klar i august, og her er endnu enkelte ledige boliger til salg. Senere på året er der indflytning i første del af Green Garden, som består af både fritliggende kædehuse og lejligheder med elevator og altan.