Kom inden for hos Nybyggerne

2E Bolig Projektsalg og Metronome inviterer inden for hos Nybyggerne lørdag d. 24. marts.

Når klokken slår otte tirsdag aften sætter mange danskere sig til rette i sofaen for at følge med i fire pars kamp om at indrette den bedste lejlighed i Green Garden Nærheden.
Nu inviterer 2E Bolig Projektsalg og Metronome inden for i de fire lejligheder, så man med egne øjne kan se de inspirerende indretninger og møde de fire Nybygger-par.

Arrangementet er gratis, men der er kun et begrænset antal billetter, så man skal være hurtig på tasterne, hvis man vil være sikker på at komme med.
Billetten giver adgang til alle fire lejligheder fra Nybyggerne. Der vil være mulighed for køb af mad og drikkevarer på området, ligesom det vil være muligt at få en snak med NærHeden P/S og 2E Bolig Projektsalg, som har opført de fire flotte lejligheder, der danner rammen om Nybyggerne.

Arrangementet kan desuden kombineres med en gåtur i Nærheden eller et besøg i det storslåede naturområde Hedeland, som ligger få hundrede meter væk.

Sådan kommer du med
Du kan sikre dig adgang til lejlighederne, ved at hente billetter til Åbent Hus på Billetto. Billetten giver adgang enten mellem kl. 09.00 – 13.00 eller kl. 13.00 – 16.00. Adressen er Kongelysvej 10.

Fakta om ’Nybyggerne’
Serien Nybyggerne, som er en af de mest sete på TV2 i de senere år, sendes på TV2 over ni uger og afsluttes med en livefinale på TV2, hvor seerne ved sms-afstemning kårer seriens vinderpar. Vinderne får overrakt nøglerne til den 2E bolig i Nærheden, de selv har indrettet. Puk Elgaard er vært.