Konkurrence: Hvad skal de nye pladser i Nærheden hedde?

Nærheden P/S sætter en præmie på spil til den, der kan komme med det bedste forslag til et navn til de to nye kvarterpladser på Kongelysvej.

Nærheden emmer af byggeaktivitet, og snart vil mange nye boliger begynde at skyde op af jorden. Nogle steder i bydelen bliver områderne nu også færdiggjort. Det drejer sig blandt andet om Kongelysvej, hvor boligerne Solrækkerne og Green Garden ligger. 

Som en del af Kongelysvej anlægger NærHeden P/S to kvarterpladser, som er grønne åndehuller i vejforløbet, der dæmper bilernes hastighed og giver mulighed for ophold på små bænke mellem stauder og træer. 

Den første kvarterplads på Kongelysvej står nu klar, og den næste er på vej. Nærheden P/S efterlyser derfor gode idéer til, hvad den første og den anden kvarterplads kunne hedde. 

Vind et gavekort på 500 kr. til Café Moems

Alle gode idéer er  velkomne! Man kan skrive sit forslag til info@naerheden.dk inden fredag den 9. august. Man kan også skrive sit forslag i kommentartråden på Facebook. 

Vinderforslaget udvælges af NærHedens sekretariat, og vinderen får et gavekort på 500 kr. til Café Moems i Hedehusene. Vinderen får direkte besked.