Lyt til en podcast og bliv klogere på Nærheden

Den2Radio går med podcasten Fremtidens forstad i Nærheden i dybden med udviklingen af Nærheden set fra både byudviklers og en kommende beboers side

Lyt til podcasten her

I Den2Radios 40 minutter lange podcast kan du både møde en af planlæggerne bag Nærheden og en af de pionerer, der har købt sig ind i en af de allerførste boliger i den nye bydel.

I et dybdegående interview fortæller chefkonsulent fra NærHeden P/S Maya Arffmann om, hvordan man i udviklingen af NærHeden arbejder for at skabe en ny form for forstad - en tæt og blandet bydel med boliger i forskellige ejerformer og med en stærk social sammenhængskraft.

Podcasten byder også på et interview med den kommende beboer i Nærheden Rosa Væggemose. Rosa lægger vægt på fællesskab og socialt liv og har derfor været hurtig til at købe et af de første rækkehuse i Nærheden. Rækkehuset er først færdigt i 2018, men Rosa har allerede mødt allerede mødt sin kommende nabo – og når de to kvinder rykker ind i de nye rækkehuse står den på kagefest hver dag, har de aftalt.

Den2Radio bygger på den klassiske idé om public service og er uafhængig af økonomiske og politiske særinteresser. Det er professionelle radiofolk, der står bag Den2Radio, som producerer kvalitetsradio og tilbyder en mangfoldighed i det danske medielandskab.