22. novenber 2017

Ny dokumentar går bag om udviklingen af Nærheden

Hvordan kommer man fra bar mark til en ny bydel med masser af fællesskab? Det spørgsmål undersøger TV2 Lorry i en ny dokumentarserie om Nærheden.

”Nærheden – 8000 flytter ind” hedder serien om Nærheden, som består af to programmer. Omdrejningspunktet for programmerne er udviklingen af den nye bydel Nærheden, et ambitiøst byggeprojekt, der handler om at skabe en ny og moderne bydel med fokus på fællesskaber - på et område, hvor der hidtil har været marker og lagerbygninger.

Holdet bag programmerne haft deres gang i og omkring Nærheden siden starten af 2017, hvor de har fulgt nogle af de mennesker, der har noget på spil i projektet. Vi møder blandt andet borgmesteren på vej til åbningen af den første bygning i Nærheden, direktøren, som skal få husene til at komme op af jorden og den kommende beboer, som har stået i kø i to timer, for at få lige nøjagtig den bolig hun ønsker sig.

Se traileren her:

Se programmerne
De to programmer får premiere henholdsvis d. 24/11 og d. 1/12 på Lorry+.  Begge programmer sendes første gang klokken 19.55 og igen samme aften klokken 21.45.

Programmerne kan også streames live påwww.tv2lorry.dk/live eller efterfølgende frit ses og på Lorrys hjemmeside.

Yousee kunder har Lorry+ på kanal 25. Boxerkunder har Lorry+ på kanal 22.