Salget af boligerne i Bovieran Nærheden er startet

Er man 55 år eller mere, kan man nu købe en bolig i Bovieran Nærheden. Boligerne har adgang til en fælles vinterhave med eksotiske planter og et klima som ved den franske riviera.

Seniorbofællesskabet Bovieran Nærheden består af 55 lyse andelslejligheder, der omkranser en stor, fælles vinterhave med blomster og træer. Her kan man nyde et behageligt middelhavsklima året rundt sammen med naboer, venner eller familien på besøg.

Lå i kø for at få favoritlejligheden

I sidste weekend åbnede salget for de interessenter, der havde skrevet sig på Bovierans venteliste. Hele 34 ud af de 55 lejligheder blev reserveret første dag.

Boligerne var faktisk så eftertragtede, at flere af de kommende beboere lå i kø i op til tre dage for at reservere deres favoritlejlighed. En af dem var Linda Sørensen, som tirsdag medvirkede i Aftenshowet for at fortælle om oplevelsen. Hun fortæller blandt andet, at fællesskabet allerede startede i køen. Se indslaget fra Aftenshowet her.

 

Tæt ved by og natur og fritidsaktiviteter

Som beboer i Bovieran Nærheden kommer man til at flytte ind i den nye bydel Nærheden i Hedehusene. Bofællesskabet ligger få hundrede meter fra Hedehusene Station og Hovedgaden i Hedehusene med de mange dagligvare- og specialbutikker.

Også naturen er lige om hjørnet. I Nærheden finder mand det fredede naturområde Sejlbjerg Mose, og i gåafstand fra Nærheden ligger det store rekreative område Naturpark Hedeland med golfbaner, vandreruter, amfiteater med sommeropera og meget mere.

 

Åbent hus søndag den 14. april

Andelsboligerne i Bovieran er nu til salg som projektsalg, og Home inviterer til åbent hus på søndag kl. 13:00 – 14:00 i salgspavillonen Sporstræde 1 i Nærheden. Fra Hovedgaden i Hedehusene drejes ad Brandhøjgårdsvej. Herefter ad Stenbuen til Sejlbjerg Alle. For enden af Sejlbjerg Alle ligger pavillonen til højre.

 

Type:

Andelsboliger

Kontant i alt, kr.:

563.063 til 785.813

Boligafgift pr. måned, kr.:

6.029 til 8.415

 

Antal lejligheder:

 

55

4 boligtyper:

A, B, C1, C2

Størrelse:

2- og 3-værelses lejligheder

Boligareal, brutto:

77 – 99 m2(+ 26 m2af vinterhaven)

 

 

Forventet indflytning:

1. november 2020

  

Find kontaktinformationer til mægler samt salgsbrochure her