5. juni 2018

Sommerferieåbent i Byggeboxen

Kom til kreativ sommerworkshop i Nærheden – der er åbent for store og små byggefolk i uge 28.
I dette skoleår har knap 40 skoleklasser besøgt Byggeboxen i byudviklingsområdet Nærheden, hvor eleverne gennem besøg på byggepladsen og arbejde med modelbyggeri er blevet klogere på byggeriets mennesker, maskiner og muligheder. 

Nu kan du og din familie og venner også komme på besøg, for i uge 28, dvs. den 9.-13. juli, holder Byggeboxen sommerferieåbent for alle interesserede.

I Byggeboxen kan du prøve kræfter med modelbyggeri og virtual reality, og du skal bygge et bud på et godt mødested i byen. Det kræver fantasi, kreativitet og snilde. Så tag din ven, søster eller morfar med og byg løs! 

Byggeboxen holder åbent mandag til fredag kl.10.00-15.00, og tilbuddet er gratis. Du finder os hos NærHeden P/S, Kongelysvej 2 (tidligere Industrivej 2), 2640 Hedehusene – ikke ret langt fra Hedehusene Station.

Oplev udsigten fra Springcentrets tårn
Der er ikke rundvisning på byggepladserne, men I kan gå en tur i området, hvor mange er flyttet ind i deres nye rækkehuse og lejligheder, og hvor dette års ”Nybyggere” i TV2 indrettede deres fire lejligheder. Og gå for eksempel op i Springcenter Nærhedens tårn, der ligger lige over for Byggeboxen: Herfra får I en skøn udsigt og kan se, hvordan fremtidens forstad skyder frem med hastige skridt. Tårnet holder i øvrigt åbent hele sommeren, dagligt fra ca. kl. 8-18.

Og nu I er i Hedehusene: Gå en tur i den nordlige del af Hedeland. Der er både stier og p-pladser ind i Hedeland fra Hedehusgården, der ligger på hjørnet af Hovedgaden og Brandhøjgårdsvej. 

Fakta:
Projektet er støttet af Region Hovedstaden og idéudviklet af BIBIANA Danmark og Dansk Byggeri.
Byggeboxen er i Nærheden indtil sommeren 2020. Læs mere om Nærheden på www.nærheden.dk 
Se mere på www.facebook.com/byggeboxen
Se mere om Hedeland på www.hedeland.dk