Spring ud i Nærheden søndag den 4. marts

Kom til åbent hus i Nærheden og oplev en ny og spændende bydel tæt på København og naturen.

Søndag den 4. marts kl. 11.00-13.00 inviterer byudviklingsselskabet NærHeden P/S til åbent hus for hele familien i samarbejde med Taastrup Gymnastik Forening og Hedehusene Gymnastik Forening.

Nærheden er en helt ny bydel ved Hedehusene kun 20 minutter med tog fra Københavns Hovedbanegård. Området udvikles med vægt på at skabe gode mødesteder og rammer for et nemt hverdagsliv, hvor det hele er ’lige i nærheden’. Allerede inden de første beboere flytter ind i marts 2018, er der etableret udekøkken, byhaver, fælleslokaler og delebilordning – og i 2021 åbner en helt ny skole med fællesfaciliteter for beboerne. Midt i den nye bydel ligger et fredet naturområde, og lige uden for Nærheden finder man Hedeland med skibakke, løbe- og cykelruter, rideklubber, golf og meget mere.

Åbent Hus-arrangementet finder sted i nye center for springgymnastik, der ligger centralt i den nye bydel. Besøg også springcentrets udkigstårn og se hele Nærheden fra oven.

 

Program for aktiviteter kl. 11-13 i Springcenter Nærheden

Hop og spring med gymnastikforeningerne
Alle, der har lyst, kan prøve de store trampoliner og vælte sig i de bløde pudelandskaber under vejledning af instruktører fra Taastrup Gymnastik Forening og Hedehusene Gymnastik Forening. 

Hør om de nye boliger i området
På sigt skal der bygges 3000 boliger i Nærheden, og de første 200 står klar i år. Hør mere om jeres konkrete muligheder for en ny bolig i rækkehusene Solrækkerne samt kædehusene og lejlighederne i Green Garden.

Få indblik i planerne for Nærheden
For dem der vil høre mere om udviklingen af Nærheden, står personalet fra NærHedens kontor klar til at fortælle mere.

Mød kommende elever og personale fra Læringshus Nærheden
Den kommende skole i Nærheden udvikles i samarbejde med LEGO Education. Præcis hvilken rolle LEGO kan komme til at spille i undervisningen, kan man blive klogere på til arrangementet. Kommende elever vil sammen deres lærere og en stor bunke legoklodser illustrere, hvordan LEGO kan bruges i undervisningen. Også den kommende skoleleder vil være til rådighed for spørgsmål.
 
Få lidt at spise og drikke
NærHeden P/S byder i dagens anledning på lidt at spise og drikke.

Praktisk
Adresse: Springcenter Nærheden, Sejlbjerg Alle 5, 2640 Hedehusene
Parkering foregår på p-pladsen foran Springcenter Nærheden
Kommer du med tog? Der er 5 minutter på gåben fra Hedehusene Station til Springcenter Nærheden

Det er gratis at deltage i arrangementet