Travlhed på Green Garden byggepladsen

Hen over sommeren kan man opleve, at der bliver arbejdet om aftenen og i weekenden på 2Es byggeplads ved Kongelysvej. Entreprenøren vil udføre det støjende arbejde inden for normal arbejdstid.

Der er godt gang i byggerierne i Nærheden i denne tid. Mens Nærheden P/S er i gang med vejomlægninger og bakke til broen over banen, er de to private bygherrer MT Højgaard og 2E Bolig Projektsalg i fuld gang med at bygge boliger langs Kongelysvej. Begge bygherrer har godt gang i boligsalget og arbejder hårdt på at gøre de mange nye hjem klar til indflytning.

Arbejde uden for normal tid på Green Garden-byggepladsen

På Green Garden-byggepladsen skal den første ejendom på tre etager stå færdig den 1. september 2017 - og det betyder ekstra travlhed og aktivitet ud over den normale arbejdstid, som er hverdage fra 6-18. I perioden frem til 1. september vil der derfor blive arbejdet senere end til kl. 18 på hverdage samt lørdage og søndage kl. 08:00 – 14:00.

Det arbejde, der udføres ud over normal arbejdstid, vil typisk være murerarbejde og montage af væg- og dækelementer.  Derudover vil der være aktivitet inde i den høje grå skurby, der er indrettet med kontorarbejdspladser og faciliteter til medarbejdere på pladsen.

Kontakt entreprenøren hvis du oplever støj uden for normal arbejdstid

Firmaet Råhus Construction, som udfører arbejdet for 2E Bolig Projektsalg, vil gøre alt for at minimere støj uden for normal arbejdstid, men hvis du oplever generende støj efter kl. 18 eller i weekenden, kan du ringe på 51 71 04 29 eller skrive til greengarden@raahus.dk.

2E Bolig Projektsalg inviterer til informationsmøde om byggeriet

2E Bolig Projektsalg afholder informationsmøde om byggeriet af Green Garden tirsdag den 11. juli 2017 kl. 17:00 på Kongelysvej 2, 1. sal. Alle er velkomne.

Fakta om boligerne i Green Garden

Det fuldmurede boligbyggeri Green Garden bliver udformet som en kombination af fritliggende kædehuse med tagterrasser og moderne lejligheder. Kædehusene bliver enten 105 eller 130 m2 i to etager, mens lejlighederne bliver 69-90 m2 med mulighed for helt op til 120 m2 i 3 og 4 etagers boligejendomme med elevator. En enkelt bygning opføres i fem etager.

Læs mere om Green Garden her