Nu starter udlejningen i Teglværkskanten

  • Teglværkskanten
Fra søndag den 29. august er der åbent for fremvisninger og åbent hus med tilmelding i Teglværkskanten i Nærheden. De nye lejere kan flytte ind allerede til december.

Snart kan man bo til leje i Nærheden i et roligt område med kun fem minutters gang til Hedehusene Station. Den 20. december er de første lejligheder og rækkehuse nemlig klar til indflytning i Teglværkskanten, og søndag den 29. august åbner Juli Living, der er en del af NREP, for udlejningen af projektets første etape.

Boligerne er en blanding af lejligheder og rækkehuse i forskellige størrelser, fra 2 til 4 værelser, og alle boligerne har terrasse eller altan.

Udendørs fællesrum

Der bliver også fokus på det gode naboskab, idet et stort gårdrum bliver indrettet med fælles faciliteter, hvor beboerne kan komme hinanden ved – som en slags udendørs fællesrum. Endelig bliver der gode parkeringsforhold lige ved det nye byggeri.

Startskuddet lyder søndag den 29. august kl. 11-12, hvor Juli Living inviterer til Åbent hus. Man skal tilmelde sig arrangementet på Teglværkskanten.dk, og det er planen at gentage arrangementet hver søndag i den kommende tid.

Første etape af udlejningen omfatter 61 lejligheder og 13 rækkehuse. Det samlede byggeri skal rumme 117 lejligheder og 22 rækkehuse, som er tegnet af Sweco Architects.

Teglværkskanten sigter mod at opnå en bæredygtighedscertificering i kategorien DGNB Guld.

Færdiggørelsen af ejendommen sker før tid. Mens første indflytning allerede er fra den 20. december i år, forventes det samlede byggeri at stå færdigt i februar 2022.

  • Teglværkskanten Køkken Alrum Web 2 Køkken-alrum i Teglværkskanten. Visualisering: Sweco Architects
  • Teglværkskanten Køkken Alrum Web 1 Køkken-alrum i Teglværkskanten. Visualisering: Sweco Architects
  • Teglværkskanten 1 Teglværkskanten i Nærheden.
  • Teglværkskanten 2 Teglværkskanten i Nærheden.
  • Teglværkskanten 3 Teglværkskanten i Nærheden.