Salamanderhusene er klar til indflytning

  • Salamanderhusene
Nu er 39 nye ejerboliger færdigbygget ved Salamandersøen midt i Nærheden. Her er både lejligheder og rækkehuse til salg.

Nu kan man få sig en arkitekttegnet bolig med søudsigt lige midt i den nye bydel Nærheden. Boligerne med navnet Salamanderhusene er nemlig færdigbygget, og der er tale om18 lejligheder og 21 to-etages rækkehuse.

De nye boliger ligger ved det grønne parkstrøg Loopet, på en svagt faldende sydvendt skråning med udsigt til Salamandersøen og med kort gåafstand til SuperBrugsen, springcenteret og den nye skole, der åbner til sommer.

Rækkehusene - eller terrassehusene - er opført i størrelserne 120-128 m2 og er tænkt som bolig for den aktive familie med god plads til både børn og voksne. Lejlighederne varierer fra 84 til 95 m2 med god plads til singler, par eller den lille familie.

Private haver og altaner

De nye boliger er opført i tegl og træ. Alle terrassehusene har private haver, og lejlighederne har enten et havestykke eller en stor altan. Dertil får beboerne adgang til et fælles grønt område og til p-pladser på nabogrunden.

Salamanderhusene opføres af Real Capital og er tegnet af KHR Arkitekter. Er man interesseret i et rækkehus eller en lejlighed i byggeriet, kan man kontakte Home Taastrup.

Fem af boligerne, som tidligere er solgt i projektsalg, er nu allerede beboet.

Se boligerne

Du kan læse mere om projektet og orientere dig om ledige boliger på www.salamanderhusene.dk.

Du kan også læse mere om Salamanderhusene her.

  • Salamanderhusene Interiør